Saturday, June 19, 2021

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun | Her gününüz bayram tadında geçsin. Dualarınızı eksik etmeyin… küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan kurban bayramınız mübarek olsun. Yayım tarihi 1 eylül 2017ergunca tarafından. *mübarek kurban bayramı sana ve ailene bol mutluluk bol huzur ve refah bir hayat getirsin. Kurban sadece allah rızasını kazanmak maksadıyla, rabbimizin hoşnutluğunu kazanmak maksadıyla ve imanımızın göstergesi olarak eda ettiğimiz aslen maddi ama aynı zamanda da yapacağımız.

Evren uğurbaş kurban bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.     kurban bayramını, her yıl hac ibadetini yerine getiren yüz binlerce mü'min kardeşimizle birlikte, vecd ve huzur içinde idrak ederiz. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu,yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice kurban bayramlarına. Dualarınızı eksik etmeyin… küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan kurban bayramınız mübarek olsun. Dostlarsız ne düğün ne bayram olur yalnız bayram bile, keder gam olur hak için kesilen, bil kurban olur kurban bayramımız mübarek olsun.

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun
Kurban Bayramınız Mübarek Olsun from www.umreveumre.com. Klick hier um mehr zu erfahren!
Sevinç ile kabarmalıdır özün, tüm günleriniz bayram geçsin sizin. Büyüklerin ellerinden öpünüz, kurban bayramınız mübarek olsun. Mübarek kurban bayramınız hayırlara vesile olur inşallah. Evren uğurbaş kurban bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Hem resimli hem kısa kurban bayramı mesajları göndermek kestiğiniz kurbanlar kabul olsun. Sevgi̇li̇ hocalarim, neredeyse 3 yıldır dini ve milli bayramlarımızı birlikte kutluyoruz allah'tan dileğimdir ki önümüzdeki bayramları da birlikte kutlamayı nasip eylesin, kurban bayramının mutluluğunu, sevincini. *mübarek kurban bayramı sana ve ailene bol mutluluk bol huzur ve refah bir hayat getirsin. Mahmur bir uykudan hevesle açılan gözlerde başlar bayramlar.

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin rabbi yüce allah'a sonsuz şükürler olsun! Hacer anam ciğerini ovarken karşısından kör şeytanı kovarken i̇smail'i hak yoluna adarken kurban bayramınız mübarek olsun___saliha yavaş. 11 ağustos 2019 , pazar 09:06. Bayramınızı tebrik eder, daha nice nice bayramlara kavuşmanızı dilerim. En güzel kurban bayramı mesajları için doğru adrestesiniz. Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu kurban bayramınızın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu,yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice kurban bayramlarına. Kesenler ile kesemeyen herkesin, kurban bayramınız mübarek olsun. Büyüklerin ellerinden öpünüz, kurban bayramınız mübarek olsun. Dualarınızı eksik etmeyin… küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan kurban bayramınız mübarek olsun. Sağlıkla, mutlulukla, huzurla kutlayacağınız nice bayramlar. Yusuf yanan gönülleri söndürün, ölmüşlerimize hatim indirin. Mübarek kurban bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz.

Mübarek kurban bayramınız hayırlara vesile olur inşallah. Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu kurban bayramınızın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle. *güzel düşünceler nefeslere dolarsa güzel dualar olur, dua ise yüce allah'a kurban bayramınız mübarek olsun her şey istediğiniz gibi olsun inşallah. Kurban bayramınız hayırlara vesile olsun! Uluslararasi i̇li̇şki̇ler sanat muhibi/asyalı email protected.

Kurban Bayramınız mübarek olsun!!! | TUSiB
Kurban Bayramınız mübarek olsun!!! | TUSiB from tusib.org. Klick hier um mehr zu erfahren!
Tüm i̇slam aleminin kurban bayramı mübarek olsun. Kurban bayramınız hayırlara vesile olsun! Kurban bayramınız kutlu, hakkınızdaki her şeyin hayırlısı olsun. Kainatın yaratıcısı ve alemlerin rabbi yüce allah'a sonsuz şükürler olsun! Sağlıkla, mutlulukla, huzurla kutlayacağınız nice bayramlar. Gzt ailesi olarak kurban bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dileriz. Bayramlar küslerin barıştığı, kötülüklerin unutulduğu ve kardeşçe selamlaştıkları günlerdir. Her gününüz bayram tadında geçsin.

Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin… küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan kurban bayramınız mübarek olsun. Mübarek kurban bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi diler, mutlulukla, huzurla, tüm sevdiklerinizle.zaman işikli olsunasliabla kurban bayraminiz mübarek olsun ai̇leni̇z her zaman mutlu olsun bütün di̇lekleri̇ne. Allah'ın izniyle mübarek kurban bayramına iki gün kaldı. Sağlıkla, mutlulukla, huzurla kutlayacağınız nice bayramlar. *güzel düşünceler nefeslere dolarsa güzel dualar olur, dua ise yüce allah'a kurban bayramınız mübarek olsun her şey istediğiniz gibi olsun inşallah. Sevinç ile kabarmalıdır özün, tüm günleriniz bayram geçsin sizin. Bizlere bu sevinci yaşatan yüce rabbimize sonsuz hamd ve şükürler olsun. Biz büyük bir aileyiz bayramımız mübarek olsun. Dostlarsız ne düğün ne bayram olur yalnız bayram bile, keder gam olur hak için kesilen, bil kurban olur kurban bayramımız mübarek olsun. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun,bir bayram görmeyi daha nasip eden rabbime şükürler olsun. Mübarek kurban bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Uluslararasi i̇li̇şki̇ler sanat muhibi/asyalı email protected.

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin rabbi yüce allah'a sonsuz şükürler olsun! *bu özel günler insanlar arasındaki sevgi ve saygının karşılıklı göstergesidir. Kardeşlik ve dostluğu en güzel şekilde hissedeceğimiz bir kurban kurban bayramınız kutlu olsun. Sevdiklerinizle beraber güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, iyi bayramlar. Kurban bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun!

Vektörel Çizim | Bayramınız Mübarek Olsun
Vektörel Çizim | Bayramınız Mübarek Olsun from www.vektorelcizim.net. Klick hier um mehr zu erfahren!
Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu,yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice kurban bayramlarına. Bayramınızı tebrik eder, daha nice nice bayramlara kavuşmanızı dilerim. Mübarek kurban bayramınız hayırlara vesile olur inşallah. Bayramlar küslerin barıştığı, kötülüklerin unutulduğu ve kardeşçe selamlaştıkları günlerdir. Kurban sadece allah rızasını kazanmak maksadıyla, rabbimizin hoşnutluğunu kazanmak maksadıyla ve imanımızın göstergesi olarak eda ettiğimiz aslen maddi ama aynı zamanda da yapacağımız. Bizi yoktan var eden allah'a hamd ü senalar olsun. Kesenler ile kesemeyen herkesin, kurban bayramınız mübarek olsun. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun,bir bayram görmeyi daha nasip eden rabbime şükürler olsun.

Bayram kurban kurban bayramı kurban bayramı mesajı kurban bayramınız mübarek olsun. Adaletin terazisi, varlığın yaratıcısı, merhametin tek göstergesi olan yüce yaradan allah, hayırlı dualarda bulunan müminlerinin dualarını kabul eder, bu hayırlı bayramda da dualarımız yüce allah'a. Bayramınızı tebrik eder, daha nice nice bayramlara kavuşmanızı dilerim. Mübarek kurban bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Mübarek kurban bayramınız hayırlara vesile olur inşallah. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Vektörel kurban bayramınız mübarek olsun, o halde rabbin için namaz kıl, kurban kes. kevser suresi vektörel görsellerini ücretsiz, üyeliksiz indirebilirsiniz. Hem resimli hem kısa kurban bayramı mesajları göndermek kestiğiniz kurbanlar kabul olsun. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun,bir bayram görmeyi daha nasip eden rabbime şükürler olsun. En son güncelleme tarihi ve güncelleyen: *mübarek kurban bayramı sana ve ailene bol mutluluk bol huzur ve refah bir hayat getirsin. *bu özel günler insanlar arasındaki sevgi ve saygının karşılıklı göstergesidir. Hesap gününde, kulum ben senden razıyım, gir cennetime denildiği o gerçek bayrama kavuşmanızı diler, kurban bayramınızı kutlarım.

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun: *mübarek kurban bayramı sana ve ailene bol mutluluk bol huzur ve refah bir hayat getirsin.


0 Please Share a Your Opinion.:

Post a Comment

Popular Posts